Jagtbeklædning herrer

Når man skal på jagt er det vigtigt at man har det helt rigtig jagttøj så man ikke bliver hæmmet på nogen måde. Når man er på jagt kan man blive udsat for alt slags vejr og derfor skal man have noget jagttøj der både kan holde dig tør og varm i flere timer, men også noget som er super åndbart til de lidt varmere dage. Derfor når man køber jagttøj til de forskellige sæsoner er det vigtigt at man kigger på hvilke membraner det har, så man er sikker på det kan præstere 100% i det vejr man skal ud i.

1-12 af 201
1-12 af 201

Jagttøj til alt slags vejr

Når man skal på jagt er det vigtigt at man har det helt rigtig jagttøj så man ikke bliver hæmmet på nogen måde. Når man er på jagt kan man blive udsat for alt slags vejr og derfor skal man have noget jagttøj der både kan holde dig tør og varm i flere timer, men også noget som er super åndbart til de lidt varmere dage. Derfor når man køber jagttøj til de forskellige sæsoner er det vigtigt at man kigger på hvilke membraner det har, så man er sikker på det kan præstere 100% i det vejr man skal ud i. Derfor fører vi næsten kun brands som har deres egne membraner så de passer nøjagtigt til deres tøj og til det formål tøjet er fremstillet til.

Det ideelle jagtsæt

Jagttøj er vigtigt; men for at det bliver helt perfekt skal man ikke kun have en jakke eller et par bukser – man skal have et helt sæt. Derfor er det heldigt at vores leverandører stræber efter at lave et jagtsæt til enhver jagt. Det er vigtigt at have et jagtsæt der passer til vejrforholdene, der har en masse funktioner der gør alle de nødvendige ting let tilgængelige, der giver en god bevægelses frihed og er lydløs. Et jagtsæt der kan opfylde alt dette er det ideelle jagtsæt.

Ved Thy Outdoor stræber vi efter kun at have disse typer jagtsæt på lager i forskellige prisklasser, så vi mere eller mindre kan klæde enhver jæger på.

Den perfekte jagtskjorte

Det er ikke kun vigtigt at man har en god yderskal når man skal på jagt men også mellemlag er man har på et ekstremt vigtigt. Det vigtigste del af mellemlaget er uden tvivl skjorten. Grunden til dette er at skjorten har mange funktioner. Enten skal den holde dig varm eller være ekstremt åndbar. Det er selvfølgelig det bedste hvis man har en kombination af begge disse funktioner. Som om det ikke var nok så skal den også håndtere fugt godt, så du er tør hele dagen. For at det bliver den perfekte jagtskjorte skal de besidde alle ovennævnte funktioner, men den skal også have det helt rigtige design. Det skal den fordi man skal have muligheden for at tage sin jakke af og stadig passe ind i naturen samtidig med man er synlig. Vi har et hav af forskellige jagtskjorter som lever op alle de krav man stiller til sin jagtskjorte.

Det vi prøver at sige med alle ovenstående kriterier for jagttøj; er at man skal klædes ordentlig på når man skal på jagt for at få den bedste oplevelse muligt. Vi har et stort udvalg af jagt beklædning og kan klæde dig på til mere eller mindre en hver type jagt. Vi har alt lige fra den alsidige jagtjakke til den perfekte jagtskjorte som begge er med til at skabe det ideelle jagtsæt. Vores målsætning i vores jagt afdeling er at have jagttøj til enhver jæger.

Alt inden for jagttøj hos Thy Outdoor

Vi har hos Thy Outdoor et stort udvalg af jagtudstyr, fodtøj, beklædning og jagttilbehør til de kvalitetsbevidste jægere. Vi har et udvalg af både nye og brugte våben og  har derudover et bredt udvalg af tilbehør. Vi har jagttøj fra kendte mærker som bl.a. Seeland, Härkila og Deerhunter og vi stræber mod, at have et stort udvalg af jagttøj, grej, knive og meget andet jagtudstyr. Den rigtige jagttøj er meget vigtig for din succes og hos Thy Outdoor kan du finde det du mangler og som passer til lige netop til dine behov. Klik videre i underkategorierne, vælg dit yndlingsmærke eller brug søgefeltet i toppen af siden for at finde lige netop det du søger.

Det er ikke kun inden for jagt vi er specialister. Vi har et stort udvalg af udstyr til både hest og rytter hvor du finder et bredt udvalg af ridebukser, ridetrøjer, ridehjelme, ridestøvler og stævnetøj. Det samme gælder for vores udvalg af produkter til andre fritidsaktiviteter - i vores sortiment har vi et fint udvalg af bukser, skjorter, jakker og trøjer som du kan bruge til  fritidsaktiviteter i naturen som vandring eller gåture eller en tur i haven. Find udvalget i menuen til venstre.