Härkila

Dengang brandet startede deres tøjbrand fandt de hurtigt ud af, at behovet for specialiseret jagttøj af høj kvalitet var enormt. Jægerne ønskede sig noget jagttøj som kunne holde dem varme gennem de mange timers anstrengende jagt i bidende kulde. Jagttøj som kunne holde dem tørre og komfortable på en hektisk vildsvinejagt og lydløst jagttøj til, for at få en succesfuld pürchjagt. Salget af jagttøjet voksede hurtigt i hele Skandinavien.

3 vare(r)
3 vare(r)

Härkila Jagttøj og støvler med kvalitet frem for alt 

Dengang brandet startede deres tøjbrand fandt de hurtigt ud af, at behovet for specialiseret jagttøj af høj kvalitet var enormt. Jægerne ønskede sig noget jagttøj som kunne holde dem varme gennem de mange timers anstrengende jagt i bidende kulde. Jagttøj som kunne holde dem tørre og komfortable på en hektisk vildsvinejagt og lydløst jagttøj til, for at få en succesfuld pürchjagt. Salget af jagttøjet voksede hurtigt i hele Skandinavien.

I 1990 var de det første jagtbrand i Skandinavien, som introducerede GORE-TEX membraner i deres produkter. Dette blev en stor succes blandt jægerne. Siden da er der kommet mange flere teknologier til, som de har udviklet i samarbejde med dygtige innovative partnere, bl.a. windstopper, cordura, polartec og airtec. I dag sælges jagttøjet i mere end 2500 butikker verden over og interessen for brandet bliver ved med at vokse. 

Brandet har oprettet 10 bud som de arbejder ud fra og som de mener er nødvendige at overholde for at udvikle og designe jagttøj, fodtøj og udstyr i Härkilas kvalitet. De 10 bud lyder således: vandtæthed, vindtæthed, varmestyring, åndbarhed, slidstyrke, letvægt, lysløshed, komfort og bevægelsesfrihed.

Disse 10 bud er deres stil for hvad der karakterisere skandinavisk elegance, enkelhed og pasform. De nytænker alle deres produkter fx giver deres nye bodymapping system ekstra åndbarhed på udsatte steder som under armene. Et andet eksempel er deres H-vent-teknologi som giver garanti for optimal ventilation i deres gummistøvler. For at opretholde den ekstremt gode kvalitet anvender de kun de mest udsøgte materialer og af samme grund arbejder de også kun sammen med førende eksperter indenfor materiale- og teknologiinnovation på området for beklædning, fodtøj og udstyr.      

Härkila støvler er et af de produkter der især er populære blandt jægere. Et par Härkila støvler er lavet med komforten i top og med fokus på jægerens velbefindende på jagten. Härkila støvler har, som så mange andre jagtstøvler, forskellige modeller. Du finder støvlerne med forskellige højder på skaftet og i forskellige materialer og Härkila støvler er lavet så du kan stå stabilt og så dine fødder er stabile når du bevæger dig på ujævnt underlag. 

Härkila i flere århundrede

Navnet Härkila går helt tilbage til det 17. århundrede. Navnet stammer fra en familieejet gård som lå i Västra Götalan på Sveriges Vestkyst. Når man oversætter Härkila til dansk, betyder det ”De store tyres mark” som er en beskrivelse af de mange store elge, der strejfede omkring i området. Siden tidernes morgen har nøglen til overlevelse været jagt på elge, bjørne og rådyr. Det var noget familien på gården kunne finde ud af, hvilket blev en blomstrende forretning for dem. De endte med at sælge både pels og kød på gården.

I 1950’erne udvidede familien med opdræt og træning af jagthunde. Dette viste sig at være et rigtig godt træk, deres kennel voksede sig nemlig til Skandinaviens største kennel. Ikke nok med det vandt de stor anerkendelse for deres flotte resultater med jagthundene. Deres succes som jægere og deres succesfulde kennel mundede ud i, at familien ville til at udvikle jagttøj. De ville forbedre datidens gammeldags jagttøj og skabe noget nyt og innovativt. Det hele startede med en drøm om, at skabe det ultimative jagttøj. Jagttøj som er egent til hårdfør terræn og klima. Jagttøj som kan beskytte med blæst, regn, varme og sne. På grundlag af dette etablerede familien en systue, hvor nye modeller og materialer satte en helt ny standard indenfor jagttøj. Dette blev begyndelsen på udviklingen af det jagttøj som vi kender i dag.    

Passioneret jæger familie

Som nævnt var det en jægerfamilie, der var grundlægger af Härkila brandet. Denne passionerede jægerfamilie som byggede gården i tidernes morgen sætter stadig deres præg på virksomheden. Efterkommere af familien deltager stadig aktivt i produktudviklingsmøder. Dengang familien startede virksomheden var jagttraditioner og passionen for jagt meget stor og det er den stadig den dag i dag. Det er denne passion de har bygget deres værdier ud fra som er: erfaring, passion og innovation. Derudover er deres mål at give jægere den bedste jagtoplevelse uanset terræn og klima.

Missionen for virksomheden er også bygget ud fra familiens store passion for jagt. Deres mission er at videregive deres viden og deres nordiske arv så de kan give dig state-of-the-art udstyr der, hvor du har mest brugt for det – nemlig i naturen. Når du så er ude i naturen kan du også være sikker på at produkterne lever op til din tillid. Fordi deres passion for naturen og deres viden om jagt giver dig nemlig garanti for innovative high-tech-løsninger samtidig med de sikre dig markedets mest hårdføre, komfortable, vandtætte og alsidig jagttøj.

Härkila hos Thy Outdoor 

Hos Thy Outdoor har vi mange års stabil erfaring inden for områder i outdoor- og fritidsbrancen og vi har stor fokus på kvalitet. Vi ved at kvaliet er en vigtig ting og derfor har vores brands også dette til fælles. Vi har mange forskellige brands med produkter i forskellige prisklasser - Så du kan let finde det du søger. Vores store udvalg gør at vi kan klæde enhver rytter, fritidsentutiast eller jæger på med alt de behøver. Yderligere har vi også mange produkter til din jagthund, din hest, din familiehund og din kat. Så mangler du tøj eller tilbehør så finder du det her hos Thy Outdoor. Vores brands er udvalgt med fokus på brugervenligheden hos vores kunder. Vi har et stort udvalg af brands og du finder bl.a. brands som Fjällräven, Härkila, Haglöfs, Kentauer og mange andre. De det store udvalg af jagttøj her.

Det er ikke kun jagttøj og jagtudstyr vi er specialister i hos Thy Outdoor. Vi har også alt inden for hestesporten. Vi har produkter der kan klæde enhver rytter og hest på fra top til tå. Det samme gælder udstyr til vandring og andre fritidsaktiviteter i naturen. Vi har et bredt udvalg af bukser, jakker, skorte, t-shirts og støvler som du kan bruge til aktiviteter i naturen. Isæt vandrestøvler har vi et bredt udvalg af og du finder modeller fra mange kendte brands.