Seeland

Seeland er et dansk kvalitetsbrand som fremstiller tøj, fodtøj og udstyr til jagt.  For at imødegå så mange jægere som muligt har de lagt alle deres produkter i et meget attraktivt prisleje så alle jægere kan erhverve sig deres produkter. Ikke nok med det, så har de også et meget stort udvalg af produkter. Og for at alle disse produkter skal leve op til alle de krav en jæger stiller, bliver de produceret i en design proces, hvor professionelle jægere tester produkterne i forskellige situationer - både i marken og i laboratoriet.

6 vare(r)
6 vare(r)

Tilgængelig for alle jægere

Seeland er et dansk kvalitetsbrand som fremstiller tøj, fodtøj og udstyr til jagt.  For at imødegå så mange jægere som muligt har de lagt alle deres produkter i et meget attraktivt prisleje så alle jægere kan erhverve sig deres produkter. Ikke nok med det, så har de også et meget stort udvalg af produkter. Og for at alle disse produkter skal leve op til alle de krav en jæger stiller, bliver de produceret i en design proces, hvor professionelle jægere tester produkterne i forskellige situationer - både i marken og i laboratoriet. Udover at de har professionelle jægere til at teste deres produkter så er folket bag organisationen selv passionerede jægere og kender derfor selv diverse behov der er på jagt. Derfor er målet at fremstille jagttøj der kan tilfredsstille ethvert behov for jagt uanset jagtrevir og situation.  

Af samme grund giver alle Seelands produkter muligheden for at få det fulde udbytte af jagten. Så endda i rigtig god kvalitet til rimelig priser. En af grundene til at Seeland kan dække dig ind hele året er at de har udviklet deres egen membran. Seetex membran beskytter mod vind og vejr samtidig med den har ekstrem åndbarhed. På den måde er du dækket ind både på de kolde, våde og lune dage.

Seeland gummistøvler

Seeland er ikke kun kendt for deres jagttøj og udstyr men også deres gummistøvler og det er der en god grund til. De er meget opmærksom på at når man skal bruge en støvle en hel dag i naturen skal de være udformet og fremstillet helt korrekt. Derfor tager de udgangspunkt i støvlehåndværkets fineste traditioner både når det gælder funktionalitet og design.

Seeland gummistøvler er produceret i førsteklasses naturgummi og standard i alle støvlerne er at de har stødabsorberende såler og glasfibersvang. Det gælder hele deres sortiment - lige fra fritidsstøvler til den seriøse og hårdføre jagtstøvle.

Ikke nok med at alle deres gummistøvler er i meget høj kvalitet og har en fantastisk pasform. Så er hvert eneste stykke naturgummi samlet i hånden over en aluminiumslæst. Efterfølgende bliver støvlen vulkaniseret for at sikre, at de er 100% vandtæt. Dette sker i en ovn der er 120-130 grader varm så alle de enkelte stykker gummi bliver et til 1 stykke gummi. På den måde bliver de helt vandtætte og ekstremt slidstærke. Dog tester de stadig hver eneste støvle ved at tilføje et let lufttryk og sætter støvlen i et vandbad, hvis støvlen er utæt bliver den kasseret med det samme.

Seeland – take it outside

Jagt er ikke bare en sport eller hobby – det er en grundlæggende interesse for natur og dyreliv. Seeland har designet 4 kollektioner for at dække alle jagttyper ind.

Når man går på jagt bevæger man sig i en verden af beundring og respekt og der er mange traditioner og historier der bliver givet videre. Jægere der går på denne type jagt kalder man den traditionelle jæger. Til disse jægere har Seeland lavet en kollektion der hedder Heritage. Dette er jagttøj og udstyr, som passer til de traditionelle jagttraditioner. Det er klassisk, formelt og funktionelt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ergo det en kollektion til den traditionstro jæger, de nyder klassiske selskabsjagter.

En anden type jæger; er dem som ikke lader sig kue. De går igennem meget hårdføre terræn for at komme frem til vildtet. Disse jæger dækker Seeland ind med Rugged and Tough kollektionen. Generelt er jagttøj og udstyr udsat for meget slid, men hvis man vil ud at udfordre terrænet har man brug for ekstra slidstærkt jagttøj. Og det er lige det denne kollektion er – det er til den kompromisløse jæger.

En fællesnævner for alle jagttyper er at det kræver tålmodighed, stilhed og fatning. Mange jægere lader sig ikke skræmme af det kolde vejr selvom de skal sidde stille. Til disse jagtture har de lavet kollektionen North. Dette er højisolerende tøj til den tålmodige jæger, der afventer vildtet uanset hvad vejrudsigten siger. Altså til jægeren der nyder ventetiden, men som også sætter krav til komforten.

Den sidste jagttype Seeland har lavet en kollektion til er til den aktive jæger i den forstand at du tager på en jagttur over lange afstande. Dette er en jagtform, hvor man virkelig udforsker naturen og kræver energi og udholdenhed. Dette kræver jagttøj med bevægelsesfrihed, lav vægt og virkelig god åndbarhed.

Mere end 40 års erfaring

Seeland har eksisteret i mere end 40 år, organisationen blev etableret i 1976 og har vokset til en kæmpe leverandør af jagttøj. Gennem årene har de erhvervet sig rigtig meget erfaring inden for jagttøj og udstyr. Ikke nok med at de har deres eget meget gennemførte brand som vi kender og elsker. Så er de også leverandør af de kendte mærker Härkila og Decoy.

Selvom om Seeland er et meget succesfuldt dansk brand i selv har de taget de 2 andre mærker for at dække så mange behov som muligt.

Den dag i dag beskæftiger de mere 100 personer hvor 75 af sidder på hovedkontoret i Greve. Udover alle deres egne ansatte uddanner de alle forhandlerne så de kan rådgive jer bedst muligt.

Med andre ord – vil du eje dansk og pålideligt jagttøj og udstyr skal du vælge Seeland. Vi står klar til at besvare hvilket som helst spørgsmål du har. Har vi ikke svaret så har Seeland det helt sikkert.