Soveposer & liggeunderlag

Skal du på overlevelsestur eller vandretur hvor du skal overnatte i naturen, så skal du ud over dit telt også have en sovepose og et liggeunderlag med. En sovepose har primært til formål at holde dig varm så du kan sove godt gennem hele natten. Et liggeunderlag har til formål at få dig til at ligge bedre på jorden, eller hvor du ellers skal sove, og så er den også med til at isolere mod kulden fra jorden.

En sovepose og et liggeunderlag til en god nat i naturen

Skal du på overlevelsestur eller vandretur hvor du skal overnatte i naturen, så skal du ud over dit telt også have en sovepose og et liggeunderlag med. En sovepose har primært til formål at holde dig varm så du kan sove godt gennem hele natten. Et liggeunderlag har til formål at få dig til at ligge bedre på jorden, eller hvor du ellers skal sove, og så er den også med til at isolere mod kulden fra jorden. Du kan finde mange former for soveposer og liggeunderlag, men det er vigtigt at du undersøger om de er lavet til det formål du skal bruge dem til – der laves også soveposer der ikke er beregnet til at bruge udendørs, så disse har ikke en isolering der kan holde dig varm hvis du skal sove i telt - Det er især noget du skal være opmærksom på når du vælger sovepose.

En god sovepose skal holde dig varm om natten

En sovepose skal kunne holde dig varm gennem hele natten uanset hvordan vejret er. Når du skal finde en sovepose til at bruge udenfor, skal du kigge efter en der har god isolering så den kan holde på varmen. En god sovepose har en lynlås der går to veje hvilket hjælper med at skabe ventilation og udluftning. For at isolere er der ofte stof over lynlåsen, så varmen ikke siver ud. skal du ud og købe en ny sovepose, kan du med fordel se efter en der er lavet så den let kan pakkes sammen og ikke fylder så meget, og dermed let kan være i tasken.

Et godt liggeunderlag så du sover bedre i naturen

Mange soveposer er lavet i tykt materiale så man kan holde varmen, men derfor kan det også være en god idé at have et godt liggeunderlag. Et liggeunderlag hjælper på, at man ligger mere stabilt på underlaget og det kan også hjælpe på at holde kulden fra jorden mere væk. Du kan finde liggeunderlag der er lavet i bl.a. skum eller ligge underlag der er oppustelige. Et liggeunderlag kan let rulles sammen så det ikke fylder så meget. Ofte kan der være brug for et tykkere liggeunderlag om vinteren end om sommeren, men du kan også være heldig at finde et der passer til hele året.

Liggeunderlag og sovepose hos Thy Outdoor

Hos Thy Outdoor elsker vi alle aktiviteter der kan laves i naturen – både vandreture, overlevelsesture, rideture, gåture, og meget mere. Vi har mange stort erfaring i fritidsbranchen og vi ved, at kvalitetsprodukter er vigtigt og mange af vores brands er nogle af markedets bedste. Skal du overnatte i naturen og mangler du en sovepose eller et liggeunderlag, så finder du det her hos os. Vi har også et stort udvalg af både sko og tøj til fritidsaktiviteter og et stort udvalg af godt vandretøj til både kvinder og mænd. Skal du i forbindelse med din overnatning i naturen også lave mad – så har vi også alt du skal bruge til dette. Du kan let klikker videre i menuen til venstre eller bruge søgefeltet i toppen og finde frem til alt det du skal brug til din næste vandretur eller din næste fritidsaktivitet i naturen.