Tasker

Oftest når man tænker på jagtudstyr tænker man på tøj, sko, huer, vanter osv. men det er ikke helt nok. Man skal ikke undervurdere det at have en jagttaske til alle sine løsdele. En jagttaske kommer i mange forskellige afskygninger. Der er den klassiske skuldertaske med plads til diverse patroner og andre små ting du ikke kan have i lommerne. Så er der en klassisk rygsæk sågar flere modeller med indbygget stol så man kan slå 2 fluer med et smæk

1-12 af 13
1-12 af 13

Opbevaring til din jagttur

Oftest når man tænker på jagtudstyr tænker man på tøj, sko, huer, vanter osv. men det er ikke helt nok. Man skal ikke undervurdere det at have en jagttaske til alle sine løsdele. En jagttaske kommer i mange forskellige afskygninger. Der er den klassiske skuldertaske med plads til diverse patroner og andre små ting du ikke kan have i lommerne. Så er der en klassisk rygsæk sågar flere modeller med indbygget stol så man kan slå 2 fluer med et smæk. Der er også lavet tasker decideret til lokkefugle så de er nemme at have med frem og tilbage på din jagttur.

Med andre ord er der utallige muligheder når det kommer til tasker til jagt. Det vigtigste er dog at du finder den der passer lige til dig og din jagt. Derfor fører vi flere forskellige jagtmærker, som alle laver højkvalitets jagtasker. Så vi er sikre på vi finder lige den jagttaske du står og mangler.

Den helt rigtige jagttaske

Som nævnt har vi et stort udvalg af jagttasker og derfor har du muligheden for at finde den helt rigtige ved os. Det er vigtigt at du finder den helt rigtige jagttaske til din jagt da den skal være praktisk, være en hjælp at have med og ikke en gene. Du skal have en jagttaske der kan møde dine behov på din jagt. Om det så er behovet for almindelig oppakning, lokkefugle eller om man har behov for at have oppakning og en stol med på jagt. Derudover skal den være nemt at bære og være praktisk så du kan have den med i alt slags vejr.

Praktiske tasker til jagt

Selvom din jagttaske skal passe lige til den jagt du skal på, er en af de vigtigste faktorer at den er praktisk. Den ene grund er som nævnt at man tager den med ud i alt slags vejr, samt hårdføre terræn når man er på jagt. Derudover skal alt oppakning være let tilgængeligt da det indimellem skal gå stærkt når man er på jagt. Derfor skal din jagttaske også være simpel. Det korte af det lange er at din jagttaske skal være simpel at bruge samtidig med den skal kunne tåle lidt knubs. Alle vores tasker lever op til disse krav så vi kan sikre dig en god jagttur.

Udover at din jagttaske skal passe godt til dig og din jagt, være praktisk og simpel skal den også være funktionel. Derfor skal den ikke være så simpel at den ikke har nogle funktioner, som er med til at gøre din jagttur lettere. Der skal være plads til at du kan organisere din oppakning men der skal også være en masse på-spændings muligheder så du kan have alt med du skal bruge som ikke skal være i tasken. Det der skaber den perfekte jagttaske er at den er simpel med funktionalitet.

Jagtudstyr hos Thy Outdoor

Vi har hos Thy Outdoor et stort udvalg af jagtudstyr til jagt. Ud over vores udvalg af jagttøj har vi et udvalg af både nye og brugte våben og har derudover et bredt udvalg af tilbehør til jagt. Vi har jagttilbehør fra kendte brands som Seeland, Härkila og Deerhunter og vi stræber mod, at have et stort udvalg af jagttøj, jagtgrej, jagtknive og andet udstyr. Det rigtige jagtudstyr er meget vigtig for din succes og hos Thy Outdoor kan du finde det du mangler og som passer til lige netop til dine behov.