JAGT

Om du er ny jæger eller om du har været jæger i mange år, så har du brug for noget godt jagtudstyr. Du skal have noget godt jagttøj, et par gode sko og diverse jagttilbehør. Jagttøjet varierer meget alt efter hvilket vejr du skal på jagt i. Der er tøj i tyk kvalitet så du kan holde varmen når vejret er koldt, og der er tøj i lettere kvalitet som ikke er lige så varmt. Her handler det om at finde det tøj der passer til de jagter man skal på.

1-12 af 755
1-12 af 755

Alt du har brug for af jagttøj og andet jagtudstyr

Om du er ny jæger eller om du har været jæger i mange år, så har du brug for noget godt jagtudstyr. Du skal have noget godt jagttøj, et par gode sko og diverse jagttilbehør. Jagttøjet varierer meget alt efter hvilket vejr du skal på jagt i. Der er tøj i tyk kvalitet så du kan holde varmen når vejret er koldt, og der er tøj i lettere kvalitet som ikke er lige så varmt. Her handler det om at finde det tøj der passer til de jagter man skal på. Som yderligere jagttilbehør, kan det være rart at bruge et par seler, da det kan være svært at rette på tøjet når man har mange lag på. Der findes et stort udvalg af jagttøj til både mænd og kvinder, og tøjet er designet i farver der kamuflerer så du ikke ses så let af dyrene. Nogle brands designer også tøj som har felter med en skarp orange farve, som gør, at andre jægere kan se hvor du er.

Dine jagtsko skal sidde stabilt omkring foden, så du har et godt greb i underlaget. Når du går i skoven kan der være meget mudder og derfor er det også rart at have et par sko der stopper lidt over anklen, så fødderne holdes mest tørre.

Jagtudstyr fra kendte mærker

Der er mange brands der laver lækkert jagttøj og jagttilbehør. Især mærker som Härkila, Seeland og Deerhunter er kendt for at lave jagtudstyr af god kvalitet. Härkila laver jagtudstyr af meget høj kvalitet og især komforten og anvendeligheden er i fokus. Seeland er et dansk brand som også har stor fokus på kvalitet og de laver både tøj, sko og andet jagtudstyr. I Seelands designproces er jægerne inddraget i store dele af forløber for at sikre, at udstyret bliver lavet så det passer til en jægers behov. Deerhunter laver kvalitetstøj til alt slags vejr. Deerhunters vision er, at udvikle jagttøj og jagtudstyr hvor der er god bevægelighed og høj kvalitet. Som jæger har man ofte meget tøj på for at kunne holde varmen, derfor er det også vigtigt at kroppen kan ånde og holde sig tør, og dette er der stor fokus på i udvikling af nyt tøj til jagt. Der er mange andre brands der designer og producerer godt og kvalitetsbevidst jagttøj og jagttilbehør, og mange af de samme fokusområder går igen. Se et fint udvalg af produkter fra disse mærker her hos Thy Outdoor.

Lokkekald og andet jagttilbehør

Der er meget jagttilbehør som ikke er need-to-have, men mere nice-to-have. Du kan bl.a. få lokkekald til mange forskellige dyr. Kaldet er lavet til at efterligne et dyrs kald, og det vil så skabe en reaktion fra det vilde dyr, som dermed vil søge mod lyden og dette vil øge din chance for skyde dyret.

Mange nyder at se en jagtfilm hvor man følger en jæger der er på jagttur. Disse film kan være fra Danmark, men de kan også være fra Canada, Amerika eller Afrika. Filmene giver et godt indblik i hvordan det kan foregå og hvad jægeren kommer igennem på sådan en jagt. Her kan du måske også få inspiration til noget jagttilbehør du må eje.

En skydestok kan være et rart stykke jagtudstyr at have. De kan fås med 2, 3 eller 4 ben og er med til at skåne skulderen. En skydestok kan give et mere sikkert sigte og du kan have dit fokus på at skyde dyret og ikke på om du ryster for meget.

Det kan være rart at kommunikere med hinanden under jagten, så derfor kan en radio være noget jagttilbehør der kan være nice-to-have, hvis i er flere jægere på jagt sammen.

Mange jægere har også en jagthund og den skal selvgølgelig også have optimalt udstyr når i skal på jagt. Så hvis du har en hund med på jagt, kan det være godt at have noget jagttilbehør til den også. Her er det vigtigt at hunden har et orange halsbånd på så man kan se den – og så den ikke bliver forvekslet med et vildt dyr. Du kan også vælge at bruge en jagtline for at holde mere styr på hvor din hund befinder sig. Stoler du på din hund, kan du lade den løbe frit og have en fløjte så du lettere kan kalde hunden til dig, hvis den er langt væk.

Alt i jagtudstyr hos Thy Outdoor


Hos Thyoutdoor har vi en stort udvalg af jagtudstyr, beklædning, fodtøj og jagttilbehør til den kvalitetsbevidste jæger. Vi sælger både nye og brugte våben og vi har derudover et bredt udvalg af optik og tilbehør. Vi har beklædning fra kendte mærker som Härkila, Seeland og Deerhunter og vi bestræber os på, at have et stort udvalg af tøj, grej, knive og andet jagtudstyr. Den rigtige beklædning er helt essentiel for din succes og hos Thy Outdoor kan du finde det rette, lige netop til dine behov. Klik videre i underkategorierne, vælg dit yndlingsmærke eller brug søgefeltet i toppen af siden for at finde lige netop det du søger.

Det er ikke kun inden for jagt vi er specialiseret. Vi har et bredt udvalg af udstyr til både hest og rytter. Vi har et godt udvalg af ridebukser, ridetrøjer, ridestøvler, hjelme og flot stævnetøj og til din hest har vi også et bredt udvalg af udstyr. Det samme gælder for vores udvalg til andre fritidsaktiviteter - vi har et fint udvalg af bukser, jakker, trøjer og skjorter som du kan bruge til forskellige fritidsaktiviteter som vandring, gåture eller en tur i haven - det er helt op til dig selv. Find vores udvalg i menuen til venstre.