Lygter

Når det bliver mørkt er det vigtigt, at have en god lommelygte. Der er mange forskellige lygter på markedet og du skal vælge en lygte der passer til dit behov. En lommelygte kan fås i mange forskellige prisklasser, i mange forskellige designs, med forskellig batteritid og forskellige lysstyrker.

12 vare(r)
12 vare(r)

En lommelygte til ethvert behov

Når det bliver mørkt er det vigtigt, at have en god lommelygte. Der er mange forskellige lygter på markedet og du skal vælge en lygte der passer til dit behov. En lommelygte kan fås i mange forskellige prisklasser, i mange forskellige designs, med forskellig batteritid og forskellige lysstyrker.

Du kan finde lommelygter der er håndholdte til at bruge hjemme eller i skoven, du kan finde en pandelampe som du ligeledes kan bruge i skoven og derved har frie hænder og du kan finde en smart teltlampe som gør det lettere at få lidt lys på din telttur.

Alle har brug for en god lygte, da man aldrig ved om man får brug for ekstra lys der hjemme. Derfor kan det være rigtig smart at have en lommelygte liggende der hjemme, hvis strømme på et tidspunkt skulle forsvinde uden varsel.

Pandelampe eller lommelygte

Er du på tur i naturen om aftenen eller natten kan du både bruge en normal lommelygte eller en pandelampe. Ofte kan det være bedre at bruge en pandelampe da man dermed har frie hænder. En pandelampe er fikseret på hovedet og giver et godt lys fremad. En pandelampe er næsten uundværlig når du skal lave aktiviteter i naturen om aftenen – både når det gælder aktiviteter med meget bevægelse og hvis du blot skal læse en bog. Du kan med fordel bruge en pandelampe til vandreture om aften/natten, cykelture om natten, klatreture og meget mere.

Er du på tur sydpå hvor solen hurtigt går ned, kan en pandelampe give mere frihed til aktiviteter om aftenen. En pandelampe fylder ikke meget, og kan derfor let pakkes sammen og pakkes ned i tasken.

En teltlampe på skovturen

Der findes mange former for lamper og lygter, som du kan bruge når du er på skovtur. Det er især vigtigt at have en god lommelygte når du f.eks. skal overnatte i telt. Her kan du bruge en normal lommelygte eller du kan købe en god teltlampe. En teltlampe er lettere at anvende i et telt, da den både kan stå og hænge og derved give godt lys. Når du køber en teltlampe kan du finde en hvor toppen kan tages af og den dermed kan bruge som normal lommelygte.

En teltlampe kan både være nødvendig hvis du er på længere teltture i Danmark eller udlandet. En teltlampe kan også være anvendelig hvis du er på camping i telt – både i store og små telte.

Find din næste lommelygte hos Thy Outdoor

Hos Thy Outdoor finder du din næste lommelygte, pandelampe eller teltlampe. Vi har mange års erfaring inden for outdoor-branchen og vi ved, at kvalitet er vigtigt. Derfor er mange af vores brands nogle af de bedst på markedet. Når du har fundet din nye lygte kan du let navigere videre i vores menu og finde frem til alt inden for outdoor-udstyr. Vi har et stort udvalg af tøj og tilbehør til rytter og hest, et stort udvalg af tøj og tilbehør til outdoor- og fritidsaktiviteter og stort udvalg af udstyr til jagt. Klik videre i menuen til venstre og find frem til det du ønsker.