Hundesnacks & hundegodbidder

Kigger du efter hundesnacks ser du hurtigt, at der er mange forskellige former for snacks på markedet. Du kan bl.a. finde hundesnacks som er formet som kødben eller lign. hvor det tager hunden et stykke tid at få gnavet sig igennem. Dette er en god ting til at aktivere hunden og måske også inddrage i sin træning. Du kan også købe hundesnacks som er gode for hundens tænder og tandkøb

1 vare(r)
1 vare(r)

Stort udvalg af hundesnacks og godbidder

Man kan finde mange forskellige former for godbidder og snaks til både hunde og katte. Hundesnacks og kattesnacks kan bruges til træning med hunden og de kan bruges som små belønninger i løbet af dagen.

Hundesnacks i alle afskygninger

Kigger du efter hundesnacks ser du hurtigt, at der er mange forskellige former for snacks på markedet. Du kan bl.a. finde hundesnacks som er formet som kødben eller lign. hvor det tager hunden et stykke tid at få gnavet sig igennem. Dette er en god ting til at aktivere hunden og måske også inddrage i sin træning. Du kan også købe hundesnacks som er gode for hundens tænder og tandkøb. Så hvis du vil gøre noget godt for din hund, så køb hundesnacks som hunden kan lide, aktiverer hunden og på samme tid hjælper på at holde tænder og tandkød rent. Et hundelejetøj som er formet som en kugle og fyldt med godbidder er noget der aktiverer hunden til at gøre noget aktivt for at få godbidderne ud af kuglen. Dette aktiverer hunden både fysisk og mentalt.

Ud over at du kan bruge hundesnacks til aktivering af din hund, så er hundesnacks også en god kilde til kosttilskud for din hund. Du kan få hundesnacks i mange forskellige former – både som små godbidder, som tyggeben, 100% okse- eller svinekød og meget andet. Du kan med fordel kombinere dine snacks til forskellige formål i hundens dagligdag – dog skal du passe på med at give din hund for mange godbidder.

Træning og godbidder

Når du træner din hund, gør et par godbidder altid arbejdet lettere. Du kan evt. køb et par små bløde kødben som godbidder, og du kan endda også få eller lille speciel designet taske til at have godbidderne i, så det hele bliver lidt lettere. Godbidder er altid relevante uanset om det er grundlæggende lydighedstræning du laver eller om det er en mere målrettet træning.

Der findes mange former for træning med din hund. Det er vigtigt at du træner hunden fra den er hvalp, så den kan de mest anvendelige lydighedskommandoer og så den kommer når du kalder på den. Når hunden bliver lidt ældre kan du have fokus på at træne den til jagt, udstillinger eller konkurrencer. Træning og aktivering er en vigtig del af hundens natur og når den bliver aktiveret på den rigtige måde er den også mere rolig på andre tidspunkter, fordi den er blevet stimuleret både mentalt og fysisk. Der findes mange forskellige ting du kan træne med din hund, alt efter hvilken race du har. En Golden Retriever er god til jagt, en Schæfer er god til at træning som politihund så du skal finde den træning der passer bedst til din hund.

Alt du har brug for til din hund eller kat hos Thy Outdoor

Hos Thy Outdoor kan du finde alt hvad du mangler til din hund eller kat. Vi har et bredt udvalg af udstyr, senge, godbidder, foder mm. til din bedste ven. Vi har også udstyr til jagthunden, som du kan finde frem til ved at klikke videre i underkategorierne. Klik let videre og vælg dit yndlingsmærke eller brug søgefeltet i toppen af siden til venstre for at finde lige netop det du søger.