Deerhunter

Når jagten er skudt i gang er det vigtigt at man kan komme ud i alt slags vejr, så man kan udnytte de dage hvor man har mulighed for at jage. Og det er lige nøjagtig det Deerhunter jagttøj giver mulighed for, de fremstiller nemlig kvalitets jagttøj til alt slags vejr. Ikke nok med det så har de altid jægerens behov i fokus og derfor tilgodeser de alle typer jagt. Deres vision er at udvikle og producere jagttøj til nutidens jægere, hvor bevægelsesfrihed og høj kvalitet er deres hovedfokus.

1-12 af 262
1-12 af 262

Blev klædt på til alt slags vejr

Når jagten er skudt i gang er det vigtigt at man kan komme ud i alt slags vejr, så man kan udnytte de dage hvor man har mulighed for at jage. Og det er lige nøjagtig det Deerhunter jagttøj giver mulighed for, de fremstiller nemlig kvalitets jagttøj til alt slags vejr. Ikke nok med det så har de altid jægerens behov i fokus og derfor tilgodeser de alle typer jagt. Deres vision er at udvikle og producere jagttøj til nutidens jægere, hvor bevægelsesfrihed og høj kvalitet er deres hovedfokus. Det er ikke kun overtrækstøj de producere men også mellemlag ja faktisk helt ind til inderste lag. Så vil du være klædt ordentligt på til jagt fra inderst til yderst er det uden tvivl Deerhunter jagttøj du skal vælge.

Jagtjakker og bukser fra Deerhunter

Deerhunter jagtjakker og jagtbukser er fremstillet og designet med fokus på komfort, kvalitet og design. En Deerhunter jagtjakke giver en helt fantastisk bevægelsesfrihed så du ikke er hæmmet på nogen måde på din jagttur. Jakkerne er ikke bare komfortable men også super funktionelle. De er blandt andet udstyret med diverse lommer så du kan have alt det nødvendige med til den ideelle jagt. Deerhunter jagtbukser giver mindst ligeså god bevægelsesfrihed som jakkerne gør. De forstærket alle de rigtige steder, er udstyret med praktiske lommer, udluftningssystemer og meget mere. De producere jagtjakker og jagtbukser til alle typer jagt samt alt slags vejr, med andre ord kan Deerhunter klæder dig på til alle jagtture.    

Produceret i de bedste materialer

For at producere kvalitets jagttøj anvender Deerhunter kun de bedste materialer. De har sågar selv fremstillet deres egne membraner. Den de anvender mest er Deer-tex membran som er 100% vindtæt, vandtæt og åndbar. Denne membran kan håndtere meget barske forhold. Ved produktionsfejl af membranen er der helt op til 5 års garanti. En anden vigtig egenskab de anvender er at skabe lydløst jagttøj, som blandt andet er en fordel når man er på bukkejagt. Derfor har de produceret jagttøj i deres egen innovation camouflage i et meget let og lydløst materiale. Camouflage er nok en af de væsentligste egenskaber jagttøj skal have, alle jægere ved at det er vigtigt ikke at blive set. De er førende inden for jagttøj i camouflage og de har flere gennemtænkte og gennemarbejdet camouflage mønstre. Ved at have flere forskellige mønstre dækker det de fleste jagtformer. Med andre ord så er Deerhunter jagttøj til jægeren som vil have god funktion, komfort og høj teknologi.    

Deerhunter jagttøj siden 1985

Deerhunter kommer ud af en dansk familieejet tekstilvirksomhed nemlig F. Engel som har eksisteret siden 1927. I 1985 etablerede de Deerhunter, som nu bliver drevet af 4. generation. Familien Engel etablerede Deerhunter på grund af deres egen passion for outdoor og jagt. I dag har de over 30 års erfaring indenfor jagttøj og er en af de mest kendte og veletablerede brands indenfor kvalitets jagttøj. De er repræsenteret i 30 lande verden over og i 2009 blev de udnævnt som leverandør for Hendes Kongelig Højhed og det danske kongelige hof. Se alt vores jagttøj her.