Hundekurve & hundesenge

Din bedste ven fortjener at sove godt, og det gør den ved at have en god seng. En god hundekurv eller katteseng er med til at skabe et trygt sted for dyret at sove eller slappe af. Giver du din hund en hundeseng, har den et sted hvor den kan slappe af og være alene. Når en hund har en kundekurv eller en hundeseng bliver den hurtigt vant til den og tryg ved den. Derfor kan det være vigtigt at tage hundens hundekurv med hvis man skal ud at rejse, da det vil hjælpe hunden til at føle sig tryg i de nye omgivelser.

8 vare(r)
8 vare(r)

Den bedste hundekurv eller katteseng til din bedste ven

Din bedste ven fortjener at sove godt, og det gør den ved at have en god seng. En god hundekurv eller katteseng er med til at skabe et trygt sted for dyret at sove eller slappe af.

Giver du din hund en hundeseng, har den et sted hvor den kan slappe af og være alene. Når en hund har en kundekurv eller en hundeseng bliver den hurtigt vant til den og tryg ved den. Derfor kan det være vigtigt at tage hundens hundekurv med hvis man skal ud at rejse, da det vil hjælpe hunden til at føle sig tryg i de nye omgivelser.

Du kan finde din næste hundeseng eller hundekurv i mange forskellige størrelser så du kan let finde en hundeseng der passer til din hund. I stedet for at købe en hundekurv kan du også købe en hundemadres. En hundemadres er også en god hundeseng for din hund og de fås også i mange størrelser.

Din kat fortjener en god katteseng

Din kat har også brug for et godt sted at sove og den kan sove godt i en katteseng eller en kattehule. Det skal være et sted hvor katte kan gemme sig væk hvis det har brug for ro og stilhed.

Har du brug for lejetøj til din kat kan ud let klikke videre i menuen til venstre og finde frem til kategorien med kattelejetøj.

God komfort for din hund og kat

Din hund og kat fortjener det bedste. En hundeseng eller hundekurv gør at din hund kan sove godt om natten og slappe af om dagen. En blød hundeseng gør at hunde ligger blødt og dejligt – de kan fås i forskellige størrelser og kan let vaskes i vaskemaskinen. En god hundekurv kan være lavet i plastik med en pude i bunden. De fås også i forskellige farver, størrelser og er lette at rengøre.

Har du en jagthund, eller en anden hund du bruger til aktiviteter, er det vigtigt at den har en hundekurv eller en hundeseng hvor den kan slappe af efter den har været på jagt eller lavet aktiviteter. Her skal hunden føle, at den kan være i ro og slappe af.

Det er en god idé at placere hundekurven et roligt sted, hvor hunden ikke bliver generet. Det skal været et sted den kan gå hen når den har brug for ro. Mange har hundekurven stående i gangen hvor der ikke er så meget aktivitet når familien er hjemme og flytter den med ind i soveværelset om natten.

Find din næste hundekurv eller katteseng hos Thy Outdoor

Hos Thy Outdoor kan du finde alt hvad du mangler til din hund eller til din kat. Vi har et bredt udvalg af udstyr til din hund og kat. Du kan finde din nye hundekurv, katteseng, foder og meget mere til din bedste ven. Vi har også udstyr til jagthunden, som du kan finde i menuen. Klik videre i underkategorierne, vælg dit yndlingsmærke eller brug søgefeltet i toppen af siden til venstre for at finde lige netop det du søger.