FISKERI

Hos Thy Outdoor Hos Thy Outdoor kan du finde alt i udstyr til din fisketur! Vi har et stort udvalg til alle slags fiskeri og vi handler kun med kvalitetsmærker så som Savagegear, A. Jensen, Abu Garcia og mange flere. Vi sælger både fiskegrej til den nystartede, men også til den meget ambitiøse fisker. Klik videre i underkategorierne, vælg dit yndlingsmærke eller brug søgefeltet i toppen af siden til venstre, for at finde lige netop det du søger.

1-12 af 290
1-12 af 290

Køb Nyt Fiskeudstyr Til Fisketuren

Hos Thy Outdoor Hos Thy Outdoor kan du finde alt i udstyr til din fisketur! Vi har et stort udvalg til alle slags fiskeri og vi handler kun med kvalitetsmærker så som Savagegear, A. Jensen, Abu Garcia og mange flere. Vi sælger både fiskegrej til den nystartede, men også til den meget ambitiøse fisker. Klik videre i underkategorierne, vælg dit yndlingsmærke eller brug søgefeltet i toppen af siden til venstre, for at finde lige netop det du søger. Hos Thy Outdoor ved vi, det er vigtigt at have det rigtige fiskeudstyr til turen. Derfor har vi et stort udvalg, hvor der med garanti er, hvad du står og mangler. Vi har flere typer fiskestænger fra mange forskellige brands. Du behøver derfor ikke betale i dyre domme, hvis du er ny, når det gælder fiskeri.

Alt i Fiskeudstyr

For at fuldende din fisketur skal du bruge lidt mere end bare en fiskestang. Ud over et godt humør og eventuelt noget hyggeligt selskab, så er det rigtige fiskegrej vejen frem. Hos Thy Outdoor finder du et stort sortiment af endegrej, waders, fiskehjul, fiskeliner og andet tilbehør. Som engageret fisker kan man aldrig få for meget tilbehør! Se eksempelvis de smarte tasker fra Savage Gear, som formår at kombinere funktionalitet og kvalitet med en god pris. Vi fører desuden et stort udvalg af Wiley X briller, som er kendt for deres fantastiske pasform, funktionalitet og flotte designs. Som lystfisker er det netop vigtigt at beskytte sine øjne, både for sol og insekter, når man drager ud på fisketur. Med en brille fra Wiley X får du maksimal øjenbeskyttelse til gode priser. Dyk ned i vores enorme udvalg af tilbehør og find grejet, der lige kommer til at gøre den næste fisketur en tand bedre. Så slipper du for, at fiskelinen knækker i det, du får din næste store fangst på krogen. 

Vores udstyr til fiskeri fås til fornuftige priser – og hvis du blot mangler en opgradering af dit fiskeudstyr, er det også muligt. Med et nyt fiskehjul til fiskestangen, kan der bringes nyt liv til hele fiskeoplevelsen. 

Tilbud på Fiskeudstyr

Vi har næsten altid noget af vores fiskeudstyr på tilbud, så der er mulighed for at gøre en god handel. Se her, hvilke tilbud vi lige nu har på fiskestænger og andet fiskegrej