Spisegrej & kogegrej

Når man er på en længere tur i naturen kan det være hyggligt at lave mad undervejs. Det er blevet let at tilberede mad i naturen, du skal blot bruge et bål eller et stormkøkken. Har du et stormkøkken som let kan pakkes sammen, et par plastikkrus og plastik-tallerkener så har du alt du skal bruge for at kunne tilberede og spise din aftensmad eller frokost i naturen – du skal blot tage stilling til, om du vil tage maden med hjemmefra eller finde den i naturen.

1-12 af 160
1-12 af 160

Det er let at lave mad i naturen

Når man er på en længere tur i naturen kan det være hyggligt at lave mad undervejs. Det er blevet let at tilberede mad i naturen, du skal blot bruge et bål eller et stormkøkken. Har du et stormkøkken som let kan pakkes sammen, et par plastikkrus og plastik-tallerkener så har du alt du skal bruge for at kunne tilberede og spise din aftensmad eller frokost i naturen – du skal blot tage stilling til, om du vil tage maden med hjemmefra eller finde den i naturen. Som bonus kan du medbringe en termokande som kan holde dine drikkevarer på den rette temperatur. Et stormkøkken er populært blandt børnefamilier, da det er en sikker måde at tilbered mad på og man kan derfor inddrage børnene i madlavningen.

Brug et stormkøkken når du laver mad i naturen

Et stormkøkken er et lille, let transportabelt køkken hvor du kan tilberede din mad. Ofte indeholder et stormkøkken en pande, 1-2 gryder, en brænder, en kedel og en rem så den let kan pakkes sammen. Dit stormkøkken kan pakkes sammen, så det fylder mindre end en fodbold, og dermed kan det let transporteres eller være i din taske. At dit stormkøkken ikke fylder så meget, giver dig også mere plads til at kunne medbringe plastikkrus og plastik-tallerkener til når du skal spise maden. Når du vælger et stormkøkken skal du vælge hvilken brænder du vil have – der fås både en spritbrænder, en gasbrænder og en multibrænder, så her skal du bare finde ud af, hvilken der passer bedst til dig.  

En termokande holder temperaturen på dine drikkevarer

Det er altid rart at have en termokande der kan holde en god temperatur på dine drikkevarer. Normalt forbinder man en termokande med noget der kan holde din kaffe varm. Men du kan også få drikkedunke der er designet til at holde dit vand koldt, hvilket er en god egenskab når du er på lange vandreture om sommeren. Har du en god termokande til at holde kaffen varm og vandet koldt, et par plastikkrus og plastik-tallerkener og et stormkøkken, så har du næsten alt du skal bruge for at spise din aftensmad i naturen.

Find dit næste stormkøkken og tilhørende termokande hos Thy Outdoor

Hos Thy Outdoor er vi vilde med alle de aktiviteter der laves i naturen – alt lige fra vandreture, rideture, overlevelsesture, gåture og meget mere. Vi har mange års erfaring i outdoorbranchen og vi ved, at gode kvalitetsprodukter er vigtigt og de fleste af vores brands er nogle af markedets bedste. Skal du overnatte i naturen skal du bruge en godt sovepose, et liggeunderlag, et telt, en termokande, plastikkrus og plastik tallerken, tøj der passer til vejret og aktiviteterne du skal lave og hvis du skal spise aftensmad i naturen kan du bruge et stormkøkken til at lave din mad. Vi har et stort udvalg af både sko og tøj til fritidsaktiviteter og et stort udvalg af godt vandretøj til både kvinder og mænd. Du kan let klikke videre i menuen til venstre og finder alt det du skal brug til din næste vandretur eller din næste fritidsaktivitet i naturen.