FRITID

Her ved Thy Outdoor er vi helt vilde med alle udendørs aktiviteter og naturen, som det også fremgår af vores navn Thy Outdoor. For at man kan nyde naturen fuldt ud kræver det, det helt rigtige udstyr og tøj. Vi har alt fra sandaler til vinterstøvler, t-shirt til en varm strik og vi kunne blive ved.

1-12 af 996
1-12 af 996

Det rigtige outdoor udstyr

Her ved Thy Outdoor er vi helt vilde med alle udendørs aktiviteter og naturen, som det også fremgår af vores navn Thy Outdoor. For at man kan nyde naturen fuldt ud kræver det, det helt rigtige udstyr og tøj. Vi har alt fra sandaler til vinterstøvler, t-shirt til en varm strik og vi kunne blive ved.

Vi stræber meget efter at føre bæredygtige brands, da vi elsker naturen og derfor skal det udstyr og tøj man tager med ud i den også passe på naturen. Ikke nok med at vi går meget op i at vores leverandører skal være bæredygtige, så skal deres produkter også være virkelig holdbare og komfortable. Så man også på den front kan nyde naturen på bedste vis uanset vejr og terræn.

Med andre ord så har vi alt hvad du behøver af friluftsudstyr som passer på naturen og giver dig den bedste oplevelse muligt.

Kun de bedste mærker

Vores mange års erfaring har vist at man kommer længst med kvalitet og der alle vores leverandører af outdoor udstyr nogle af de bedste på markedet. I alt fra tøj til fodtøj til tasker er vores førende mærker Haglöfs og Fjällräven. Det er ikke kun ved os at disse mærker er førende men generelt på outdoor markedet. Derudover er Hanwag også en af vores topsælgere når det kommer til fodtøj. Fælles for disse mærker er at de alle levere varer af højeste kvalitet og at de alle ligger stor vægt på bæredygtighed og går derfor meget op i at passe på og bevare naturen.

I outdoor grej er det klart mærkerne Trangia og Stanley som er vores førende mærker. Begge mærker levere super høj kvalitet og vil aldrig svigte dig når du er ude i naturen. Med andre ord har du brug for outdoor grej, hvor du ikke behøver at gå på kompromis så har vi alt hvad du står og mangler.

Vær i ét med naturen

Det er vores ansvar at passe på naturen og vi skal værne om den, så generationerne efter os kan nyde den ligeså meget som vi kan nu. Der desværre masser af ting i dag som truer naturen som vi kender den og derfor er det vigtigt at vi gør vores for at passe på den. Derfor skal vi kunne være stolte af det aftryk vi efterlader.  

Det er vigtigt at de ting du tager med ud i naturen og køber er gennemtænkt og fremstillet med naturen i tankerne. Bæredygtighed er en vigtig ting for friluftslivet og er noget som vi ligger stor vægt på her ved Thy Outdoor

I Thy er vi omgivet af smuk natur, som er helt fantastisk at befinde sig i og oplevelsen bliver kun bedre af at man har det helt rigtig outdoor udstyr med.

Tøj direkte til Nationalpark Thy

Som nævnt overfor har vi en fantastisk natur i Thy, hvor en af de helt store naturperler er Nationalpark Thy. Derfor stræber vi også efter at have alt det udstyr som det kræver at opleve sådan en naturperle på helt tæt hånd. Vi klæder dig på, sørger for du har alt til en god overnatning i det fri og at du kan lave dig et ordentligt måltid mad.

Det er ikke kun trekking ture og overnatninger i det fri vi dækker ind. Vi har nemlig endnu en naturperle, som er kendt over hele landet og i udlandet – nemlig Cold Hawaii. Til dem som elsker at bruge tid ved havet har vi masser af udstyr der holder dig varm og tør eller let og kølig.