Beklædning Damer

Selvom kvinder skal på vandreture, eller lave andet praktisk arbejde i naturen, er det rart at se pæn og feminin ud – og meget vandretøj og fritidstøj til damer har dette i fokus. Der er striktrøjer i mange farve og med flotte mønstre, t-shirts med print og jakker med et flotte snit – og på samme tid er tøjet praktisk og let anvendeligt. Meget fritidstøj til damer er også designet så det ikke kun kan bruges i fritiden.

1-12 af 204
1-12 af 204

Smart fritidstøj til damer

Selvom kvinder skal på vandreture, eller lave andet praktisk arbejde i naturen, er det rart at se pæn og feminin ud – og meget vandretøj og fritidstøj til damer har dette i fokus. Der er striktrøjer i mange farve og med flotte mønstre, t-shirts med print og jakker med et flotte snit – og på samme tid er tøjet praktisk og let anvendeligt. Meget fritidstøj til damer er også designet så det ikke kun kan bruges i fritiden. Smarte fritidsjakker kan også bruges på cykelturen til og fra arbejde og andet fritidstøj til damer, som varme vinterjakker, kan også bruges til mere end bare fritidsaktiviteter.

Vandretøj til kvinder i behageligt materiale

Når man vandrer er det vigtigt, at have det rigtige tøj på. Vandretøj til kvinder og mænd skal være behageligt at have på og det skal være let at bevæge sig i. Er man ude på de længere vandreture, er det vigtigt at tøjet ikke er for kraftigt, da det man muligvis har en masse oppakning med. Er man på vandreture over flere dage, skal det udvalgte vandretøj til kvinder også let kunne pakkes ned i en praktisk taske uden at fylde for meget. Ofte er vandretøj til kvinder designet i et let materiale med anvendeligheden og komforten i fokus.

Vandretøj til kvinder behageligt og smart design

Udvikling i designs og kvalitet i vandretøj til kvinder bliver bedre og bedre. Der er designet fritidstøj i bomuld, men også toppe og bukser i kvalitet der minder mere om træningstøj, men har friluftsliv i fokus. Denne nye form for vandretøj til kvinder, der er i andet materiale end den traditionelle form for vandretøj til kvinder, kan være mere behagelig at bruge, da det sidder tæt og følger kroppens bevægelser.

Fjällräven er begyndt at designe lækkert fritidstøj til damer som minder om træningstøj. De designer fritidstøj til damer i form af toppe og lange tights, der er lavet i et materiale af bomuld og elastane. Dette materiale gør at tøjet føles koldt mod huden hvilket er rart når man er ude og vandre eller dyrke andre former for aktiviteter i naturen. Tøj i bomuld og elastane er især godt hvis man er på trekking ture eller længere vandreture.

Hos Thy Outdoor har vi både fritidstøj til damer i en blanding af bomuld og elastane og det klassiske fritidstøj af bomuld eller uld – vi har noget til enhver smag.

Stort udvalg af fritidstøj til damer hos Thy Outdoor

Hos Thy Outdoor elsker vi aktiviteter der sker i naturen. Vi har flere års erfaring i outdoor/fritids branchen og vi ved, at vi kommer længst med gode kvalitetsprodukter og vores mange af brands er nogle af markedets bedste. Når du skal finde godt vandretøj eller fritidstøj til damer har vi alt du skal bruge. Vi har et godt udvalg af tilbehør til vandring og fritidsaktiviteter. Både sko, tøj til outdoor og stort udvalg af godt vandretøj til kvinder. Vi har ikke kun fritidstøj til damer, men også alt du skal bruge af vandretøj og tilbehør til mænd. Skal du lave mad i naturen – så har vi også alt du skal bruge til dette. Du klikker let videre i menuen og finder frem til alt det du skal brug til din næste vandretur eller din næste fritidsaktivitet i naturen.