VORTEX DIAMONDBACK HD 10X42

Ikke på lager

1.949,00 kr
Produktbeskrivelse

De nye Diamondback HD modeller fra Vortex Optics garantere en kikkert som levere både optisk og mekanisk langt over sin klasse.

Den har et optimeret ”High Definition” optisk system med di-elektrisk fasekorrigeret Bak4 prismer, der levere høj opløsning, reducere kromatisk aberration (farvefejl), giver fremragende farvefidelitet, kant-til-kant skarphed og forbedret lystransmission Der er med andre ord et absolut minimum i tab af lys og skarphed, hvilket garanterer at kikkerterne præstere optimalt i skumringen og generelt under dårlige lysforhold.

Ikke nok med det har kikkerten fuld multilagsbelægning på alle linseflader, der øger lystransmissionen yderligere og minimere uønsket refleksion i optikken. Den slidstærke ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser.

Optikken beskyttes sikkert i et stødsikkert og letvægts kikkerthus af magnesium, som er udstyret med twist-up øjestykker, grib sikker gummiarmering, gevind til fotostativ og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerthuset er vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Det er et Argonfyldt og o-rings forseglet kikkerthus, som ikke kun beskytter mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Yderligere information