SILVA RANGER COMPASS S

Ikke på lager

399,00 kr
Produktbeskrivelse

Dette er et kompas fra den populære SILVA Ranger-serie, som har gennemgået et ansigtsløft med opdaterede farver og opdateret grafik. Den har en helt ny funktion, som er afstandssnoren; en lanyard med skalaer (1:25 og 1:50), som gør det lettere at måle afstanden på din vandretur.

Det har Silva Ranger S  DryFlex ™ -greb til let håndtering og leveres med en deklinationsskala til brug overalt inde i kapslen. Den har en basisplade kortmåling i mm og skalaer på 1: 50.000 og 1: 25.000. Ranger S har den ekstra fordel ved 45-graders vinkelhjælp på spejlsynsfunktionen.

Et værktøj overalt til seriøse kompasbrugere. Lanyarden er blød og bøjelig og let at placere direkte på din rute på kortet. Den nye grafik indeholder en mere markant pil (Ranger) og også en mere moderne skrifttype. Farverne skifter til grøn og sort for at harmonisere med det andet udendørs sortiment.

Hvis du leder efter et grundlæggende, men alligevel funktionelt kompas til dit udendørs eventyr, bør Ranger være dit valg. Takket være lupen kan du sørge for at se alle detaljer på kortet. Vores Ranger S spejlsigtkompass bør være dit valg, når du skal bestemme retning over lange afstande.

Da du ikke behøver at løfte øjnene fra kompasset for at kigge i terrænet, bliver retningen bestemt med SILVA 1-2- 3 System® mere præcis. 

Yderligere information