Sea to Summit Traverse Sovepose TvII - Long Left Zip

Ikke på lager

2.099,00 kr
Produktbeskrivelse

Sea to Summit Traverse Sovepose TvII - Long Left Zip

En robust og teknisk fiber sovepose med en unik WaweLoft™ konstruktion, som består af tykke lag af THERMOLITE® fibre, som syet sammen i bølger, giver en forbedret isolering og bæreevne.

Praktisk Free-Flow konstruktion med lynlåse i begge sider, der giver mulighed for at sidde oprejst med soveposen trukket helt op, og samtidig have fri bevægelighed til begge arme.

Ekstra lynlås i fodenden åbner posen op som tæppe, og giver ekstra ventilationsmuligheder. Det rektangulære design med anatomisk formet fodende sætter komfort og bevægelsesfrihed i højsædet.

Tætsluttende hætte med varmekrave sikrer en optimal isolering.

Temperaturer:

  • Ofte er temperaturgrænse et af de vigtigste parametre i valget af sovepose. EN13537 er den europæiske standard, som angiver tre temperaturniveauer, som hjælper til at vælge den rigtige sovepose


  • Comfort: Hvis du er en kvinde, eller anser dig selv for at være kuldskær, skal du anvende denne grænse for, hvad der er den koldeste temperatur du ønsker at sove i.
  • Lower Limit: Hvis du anser dig selv for at have en høj kropstemperatur, skal du anvende denne grænse for, hvad der er den koldeste temperatur du ønsker at sove i.
  • Extreme: Niveauet mellem Lower Limit og Extreme er, hvor der kan være en risiko for at pådrage sig frostskader. Denne grænse bør udelukkende anvendes i nødsituationer, og det anbefales ikke, at anvende denne grænse ved normal brug.

Specifikationer:

Materiale: 30 DWR nylon 300T, 20D DWR nylon 384T
Fyld: THERMOLITE® WaveLoft™ konstruktion
Temperatur: 2o/-4o/-21oC (EN13537)
Anbefalet max personlænge: <198 cm.
Udvendig totallængde: 215 cm.
Pakstørrelse/komprimeret: 46 x Ø20 cm./7,8 liter.
Vægt: 1270 gram

Yderligere information