PROFDOG CAT SUPER PREMIUM 10KG

Ikke på lager

340,00 kr
Produktbeskrivelse

ROF.DOG FAMILY CAT dækker din kats daglige foderbehov.

Giv din kat PROF.DOG FAMILY CAT og du opfylder din kats daglige behov for kødproteiner, vitaminer, mineraler og olie.
PROF.DOG FAMILY CAT er et førsteklasses Super Premium højkvalitets foder, udviklet indenfor den nyeste forskning i samarbejde med en af landets førende ernæringsforskere indenfor kattefoder.

Det er vigtigt, at din kat får et kvalitetsfoder, som PROF.DOG FAMILY CAT, der har et meget højt indhold af kød og dermed er rig på protein, en høj optagelighed, vitaminer, mineraler og har det korrekte indhold af taurin.

Kendetegnet for PROF.DOG kattefoder:
Dansk produceret, forskningsudviklet Super Premium foder med kvalitetsråvarer, som er årsag til den høje optagelighed. Det vil sige, katten optager størstedelen af den fodermængde den får serveret.

PROF.DOG FAMILY CAT har et meget højt indhold av kød, så foderet også smager af kød. Det er med til at gøre PROF.DOG FAMILY CAT meget populær hos kattene.
Kødet er tørret inden vejning, så katten får et reelt højt kødintag. Det er en af årsagerne til, at PROF.DOG er et Super Premium højkvalitets foder.

Når du fodrer med PROF.DOG FAMILY CAT, giver du din kat en korrekt ernæring og dermed en reel mulighed for at forbedre levealder og livskvalitet.

PROF.DOG FAMILY CAT
har taget højde for vigtigheden i, at katten for dækket sit daglige behov for taurin. Katte skal bruge taurin til bl.a. at danne galde, så de kan optage vigtige fedtsyrer i tyndtarmen. Katte kan ikke selv danne taurin – det skal indtages direkte via foderet.

Højt indhold af protein udvundet af det bedste fra kylling og havfisk.
Rig på omega 3-6 fedstoffer, udvundet af sæsonens danske havfisk – der blandt andet giver katten en sund hudbarriere og blank pels.
Høj biologisk værdi = høj optagelighed i tarmsystemet. Du skal give mindre fodermængde per måltid og samle mindre op i kattebakken.
Indhold af naturlig Glucosamin, Condroitin fungerer som byggesten til leddene og opretholder en sund ledfunktion.
PROF.DOG FAMILY CAT
bruger derudover naturlige vigtige vitaminer, mineraler, kvalitets solsikkeolie og taurin, som blandt andet understøtter:

Nervesystem
Opretholdelse af nethindens funktion
Fordøjelse
Knogle
Led
Muskler
Hjerte
Lunger
Galde
Sund tarmflora
Styrke immunforsvaret
Gris- og oksetalg giver fantastisk smagsvariant i hver enkelt foderkugle.
Anbefalet fodring:
Katte spiser mindre måltider flere gange om dagen. Hvis katten kan styre sit foderindtag, kan man med fordel have foder tilgængeligt døgnet rundt. Bliver katten overvægtig, deles fodermængden op på 2 – 4 måltider.

 

Yderligere information