PROF. DOG ADULT LIGHT 12KG

På lager

349,00 kr
Produktbeskrivelse

PROF.DOG LIGHT er et førsteklasses SUPER PREMIUM højkvalitets foder indenfor hundefoder.
PROF.DOG LIGHT til den voksne hund.
Til hunde med nedsat aktivitetsniveau samt overvægtige/ældre hunde.

Kendetegnet for PROF.DOG hundefoder
Dansk produceret forskningsudviklet SUPER PREMIUM foder med kvalitetsråvarer, som er årsag til den meget høje optagelighed. Det vil sige, hundene optager størstedelen af den fodermængde, de får serveret.

Alle PROF.DOG fodervarianter har kød på 1. Pladsen
Kødet er tørret inden vejning, så hunden får et reelt højt kødindtag.
Når Du fodrer med PROF.DOG, giver Du din hund en korrekt ernæring og dermed en reel mulighed for, at forbedre levealder og livskvalitet.

Kun 6% fedt.
Rig på omega 3-6 fedstoffer, udvundet af sæsonens danske havfisk – der blandt andet giver hvalpen en sund hudbarriere, blank pels og nedsætter overdreven fældning.
Indhold af naturlig Glucosamin og Condroitin – fungerer som byggesten til leddene og opretholder en sund ledfunktion, vilket er ekstra godt for den overvægtige / ældre hund.
Højt indehold af protein udvundet af det bedste fra kylling, gris og okse, som hver især indeholder forskellige vigtige og naturlige proteiner, vitaminer, mineraler og fedtsyrer.
Fordelene ved at bruge flere kødvarianter er stor. Det har i PROF.DOG foder blandt andet betydning for:

Syn
Smag
Hud
Klør
Pels
PROF.DOG LIGHT bruger derudover naturlige vigtige kvalitetsolier og – grøntsager med mere, som blandt andet understøtter:

Nervesystem
Fordøjelse
Knogler
Led
Hjerte
Hjerne
Sund tarmflora
Alle ingredienser er GMO – fri.
Let fordøjeligt og med høj optagelighed, så du skal give mindre fodermængde per måltid og samle mindre op efter din hund.

Yderligere information