KEB ECO-SHELL JACKET W LAVA

Ikke på lager

3.999,00 kr
Produktbeskrivelse

Keb Eco-shell fra Fjällräven er nok den bedste regnjakke på markedet, den har et vandsøjle tryk på 30000 mm. Dem er elastisk og avanceret, som egner sig til krævende eventyr i omskiftelige vejrforhold hele året rundt. Den er fremstillet i Eco-shell med stretch, som giver høj ydeevne og lav miljøpåvirkning. Det er et super slidstærkt materiale som følger kroppens bevægelser og lader den fugt der dannes når man er aktiv slippe ud. Den har nemlig en åndbarhed på 26000 g/m2/24h. 

Den har en fantastisk pasform, som giver den bedste bevægelsesfrihed, samtidig med den er velsiddende. Den udstyret med en hætte, hvor der er plads til hjem og kan justeres så den sidder helt perfekt uden at skærpe dit udsyn eller dit hoveds bevægelsesfrihed. Man lukker jakker med en vandtæt 2-vejs lynlås, som har en beskyttelsesklap på indersiden og kan let åbnes fra begge ender.  

Jakken er udstyret med 2 brystlommer, som er ekstremt praktisk placeret, du kan faktisk nå selv når du har en klatresele på eller en stor vandre rygsæk. Inde i brystlommerne er der elastiske net-lommer med plads til fx mobiltelefoner og andre små ting. Derudover er der tovejs lynlåse du kan åbne i siderne, som du kan åbne når det bliver for varmt. Den nederste kant kan justeres med snor og manchetterne med velcro.  

Altså dette er en 100% vandtæt, åndbar og bæredygtig jakke. 

Yderligere information