JACK WOLFSKIN DENALI 85 MEN PHANTOM

Ikke på lager

2.199,00 kr
Produktbeskrivelse

Nogle gange har bare brug for en lang tur/rejse. For ture som disse er det vigtigt at vælge den rigtige taske. DENALI 85 er den største model i DENALI-serien.

På lange ture og backpackingture ønsker du en taske, der giver dig mulighed for at bære alt det udstyr og den mad, du har brug for, og at bære det hele med god komfort. Taskerne i DENALI-serien er rummelige, robuste og behagelige og er perfekte til lange ture med masser af redskaber, uanset om du er i vandring i baglandet eller rejser verden rundt.

X-TRANSITION-rygsystemet er specifikt designet til at bære tunge belastninger komfortabelt over lange afstande med tyk polstring på ryggen og en aluminiumsramme for øget stabilitet. Baglængden kan justeres. Og hvis du ikke bærer en fuld taske, kan kompressionsstropperne på siderne, bunden og under den forreste klap bruges til at reducere størrelsen.

Du får adgang til det store hovedrum ovenfra eller forfra. Små genstande kan anbringes pænt i det forreste rum. Hovedrummet har en lynlås indvendig skillelinje, der kan bruges til at oprette et separat rum i bunden af tasken til fx din sovepose. Sidelommerne er store nok til at rumme en vakuumkolbe. 

Som en ekstra bonus konverteres låg til en dagstaske - praktisk til korte udflugter og sideture. DENALI-pakkerne blev udviklet i samarbejde med bjergguiderne på Alpine School Innsbruck.

Flere detaljer
Mål: 95 x 40 x 38 cm
Vægt: 2930g
Kapacitet: 85 + 10 Lit.
X-TRANSITION: behageligt, let og justerbart rygsystem med X-formet aluminiumsramme til optimal fordeling af tunge belastninger
Justerbar brystbånd med SOS-fløjte
Fastgørelsessløjfer
reflektorer
hovedrum med dobbelt adgang (via front og top), indvendig lomme (fungerer som stuvepose til vandblære), bundkammer med indvendig skillelinje og bred åbning med lynlås, stort frontrum med 2 indvendige lommer, aftagelig låglomme (fungerer som en dag pakke) med lynlås med indvendig lomme, 2 sidelommer i mesh, 2 sidelommer med lynlås, lynlåslomme og 2-i-1 "snack og drikke" -lomme på taljen

Yderligere information