FJÄLLRÄVEN KEB ECO-SHELL TROUSERS W BLACK

Ikke på lager

3.499,00 kr
Produktbeskrivelse

Dette er et par vind- og vandtætte trelagsskalbukser til helårsbrug under omskiftelige vejrforhold. Bukserne er fremstillet af Eco-Shell med stretch, det giver dem en høj ydeevne og mindst mulig miljøpåvirkning. Materialet er slidstærkt og følger samtidig kroppens bevægelser og lader den fugt, der dannes, når du er aktiv, slippe ud.

Bukserne er klart det perfekte valg til vandreture og skiture i højderne i fx vanskeligt terræn – det minimalistiske design sikrer, at du kan holde et fornuftigt tempo, samtidig med at du er fuldstændig beskyttet mod elementerne. Snittet er genneført, og buksernes anatomisk formede knæ og buksebag giver maksimal bevægelsesfrihed. Snittet er desuden tilpasset, så du kan have bukserne på over et par bukser.

De lange vandafvisende tovejslynlåse i siderne sikrer, at du ikke får det for varmt, og gør det lettere at tage bukserne af og på. Taljen er udstyret med velcrojustering i siden og et bælte med et fladt spænde, der er nemt at åbne og lukke, og som sidder behageligt under fx klatresele eller en rygsæks hoftebælte.

Ikke nok med det har bukserne to lommer med lynlås til småting, der er rare at have lige ved hånden. De har Cordura-forstærkninger i benafslutningerne og på indersiden af læggene, som beskytter mod slitage fra støvler og klatrejern. Nederst er der en knap og en skjult snor til justering af benvidden.

Eco-Shell er et vandtæt, åndbart og bæredygtigt hardshell-materiale, som er behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Eco-Shell er fremstillet af genbrugspolyester (både genbrugsmateriale og nyt materiale), og alle emissioner fra produktion og transport er klimakompenserede.

Vandsøjle: 30000 mm
Åndbarhed: 26000

Yderligere information