Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket W - Black

Ikke på lager

4.499,00 kr
Produktbeskrivelse

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket M - Black

lai128lxvinvweqg99hKeb Eco-Shell jakken er hoftelang og strækbare trelags-jakke som både er let og fleksibel og som besidder alle de funktioner, du kan forlange af en vandtæt og åndbar skaljakke til alle forskellige former for friluftsaktiviteter i det barske vejr i norden.

Jakken er fremstillet af en let og meget, meget blød, trelags Eco-Shell som udelukkende - altså både membran og tekstil - består af en flourocarbonfri, genindvundet polyester, som kan nedbrydes og atter genindvindes, når jakken kasseres.

Membranen er fantastisk og har et statisk vandsøjletryk på minimum 30.000 mm og yder en åndbarhed på 26.000 g/m2/24h, hvilket er ganske imponerende og som bare holdder dig tør.

Keb Eco-Shell Jacket  er skåret med et tilpas kropsnært snit og helt uden generende syninger over skulderparti og sidepaneler. De velplacerede brystlommer sidder ikke i vejen for rygsækkens hoftebælte, og i hver af disse brystlommer er der en indvendig stretch-lomme, så al indholdet ikke ligger og skramler rundt. Ventilationsåbningerne er placeret i siden så tilpas langt fremme, at rygsækkens skulderremme ikke lukker af for ventilationen. Ventilationsåbningerne entreres gennem vandresistente YKK® -lynlåse. Indvendigt er der fundet plads til en lynlåslukket lomme til værdierne.

Den gedigne YKK® Aquaguard® -frontlynlås er tovejs, hvilket bevirker, at når den nederste knap er lukket har man mulighed for at lukke jakken op på fronten, så der virkelig kan pumpes noget frisk luft igennem ved ekstra højt aktivitetsniveau.

Den yderst velsiddende hætte er forsynet med en tilpas bred, afstivet skygge og den kan naturligvis reguleres i alle tre dimensioner, så den fuldstændigt følger hovedets bevægelser, one fits all.

De asymmetriske ærmeafslutninger reguleres med slidstærkt Velcro lukning og der er selvfølgelig mulighed for sammensnøring nederst, så den kolde vind ikke finder ind under jakken.

En rigtig lækker skaljakke til den både kræsne vandre eller outdoor entusiast.

Yderligere information