FJÄLLRÄVEN ABISKO FRILUFT 45 DEEP FOREST

Ikke på lager

1.599,00 kr
Produktbeskrivelse

Dette er en slidstærk letvægtsrygsæk med en fantastisk ventilation og fantastisk bærekomfort – den er perfekt til vandring i varme og fugtige klimaer. Bæresystemet er designet til mænd: let og stabil med en fast ryglængde samt ergonomiske skulderstropper og et støttende hoftebælte med ventilerende netmateriale.

Rygsækken er fremstillet med aluminiumsrammen og bagsiden i netmateriale, som lader luften cirkulere frit om ryggen. Det meste af stoffet er G-1000 Eco, og er lavet af genbrugspolyester og økologisk bomuld, mens bunden er lavet af vandtæt polyamid til ekstra beskyttelse mod fugt, når du sætter rygsækken på jorden.

Opbevaringen er gennemtænkt - den har et stort hovedrum med topåbning, stor forlomme og sidelommer, der kan udvides. Hovedrummet er også udstyret med lynlåse, der åbner hele forpanelet, så der er nem adgang til indholdet i tasken. Det øverste låg kan løftes og har to lommer, og der er to yderligere lommer på hoftebæltet til snacks, solcreme og andre små genstande. Som om det ikke var nok er der, en strop og elastisk snøre, der lader dig fastgøre en vandrestav eller isøkse foran.

Rygsækken kan også udstyres med et væskesystem (ikke inkluderet) med en lomme til vandbeholder og en åbning til et drikkerør.

Regnslag inkluderet. Volumen: 45 liter.

Yderligere information