FJÄLLRÄVEN ABISKO DOME 2 PINE GREEN

Ikke på lager

6.999,00 kr
Produktbeskrivelse

Dette er et rummeligt og stabilt letvægtskuppeltelt med to store apsisser. Det fantastiske letvægtstelt er egnet til teltture hele året rundt og under alle forhold undtagen de mest ekstreme. Teltet har to indgange, hvilket forenkler teltlivet, idet I har mulighed for at organisere hver jeres side af teltet og fx bruge indgangen på læsiden, når det blæser kraftigt.

Der er desuden masser af plads til fx udstyr, madlavning og andre aktiviteter, når vejret er dårligt. Inderteltet og oversejlet slås op samtidig, hvilket er let og effektivt. Konstruktionen med tre teltstænger gør teltet selvstående altså kan stå uden plykker og barduner– brug bardunlinerne til at fastgøre teltet til jorden og gøre det fuldstændig vindstabilt. Teltstangskanalerne er farvekodede, så det er nemt at kende forskel på dem, og de har plads til dobbelte teltstænger, der fås som ekstraudstyr, hvis forholdene kræver det.

Teltet har en behagelig siddehøjde og et godt område til sociale aktiviteter hvis vejret er dårligt. Inderteltet er udstyret med en aftagelig nethylde og flere netlommer til opbevaring af udstyr. De store indgange med ekstra fintmasket myggenet gør det muligt at nyde udsigten fra soveposen uden at blive generet af insekter. Ikke nok med det har teltet ventilationsåbninger, der kan lukkes og er placeret i forskellige højder, hvilket giver en optimal luftgennemstrømning. Det gør, sammen med muligheden for at sætte den udvendige teltdør fast i halvåben position.

Oversejlet er lavet af Fjällrävens nye TripleRip-nylon med høj ydeevne og har en innovativ konstruktion, bestående af en kombination af to forskellige materialekvaliteter – 20 denier foroven og 40 denier forneden, hvor der er størst slitage – hvilket giver materialet høj styrke trods den lave vægt. Ligesom alle Fjällrävens andre telte er Abisko Dome 2 lavet helt uden PVC-plast og giftige brandhæmmere, og imprægneringen er fluorcarbonfri.

Yderligere information