- Produktbeskrivelse
Firepot Pulled Pork - XL
Egerøget britisk svinekød langsomt tilberedt natten over på benet. Serveres med en traditionel barbecuesauce, ris og en saftig rødløg. ★★★★ TGO Magazine, maj 2021. "Anbefalet: Kvalitetsingredienser" En langsom-tilberedt favorit Vi trækker ingen slag, når det kommer til vores Barbecue Pulled Pork. Hver skulder af svinekød er generøst belagt med en hjemmelavet krydderi, røget og derefter langsomt kogt i 15 timer. Mens det koger, lader du smagene fra de røgsøde krydderier, egetræet og kødet kombineres, indtil svinekødet flager af benet. Med en god portion syltede rødløg for ekstra pift er dette en sød, syrlig, mere fyldig ret - ideel til en aften tilbragt omkring lejrbålet. Ingredienser og allergener Basmatiris (57%), Pulled Pork (Skulder af trærøget svinekød (19%), Cidereddike, Demerara Sukker, Citron, Krydderier, Salt), Syltet Rødløg (Rødløg (11%), Rødvinseddike, Demerara Sukker , Krydderier, Salt).
- Yderligere information
- Buejagt
- Fritid
- Nyheder
- Jagt
- Jagtbeklædning damer
- Jakker
- Trøjer, Fleece & Poncho
- Skjorter
- T-shirts
- Veste
- Bukser
- Undertøj
- Strømper
- Halsedisser
- Bælter
- Huer, caps & handsker
- Jagtbeklædning herrer
- Jakker & Pocho
- Trøjer & Fleece
- T-shirts
- Veste
- Bukser
- Undertøj
- Strømper
- Skjorter
- Halsedisser
- Bælter
- Huer, caps & handsker
- OptikKnive & økserSkydestokkeTasker
- Lokkekald & lokkefugle
- VåbenAmmunitionLyddæmpere
- Camouflage artiklerSkydestokkeTaskerRegntøjBeklædning junior
- Jagtbeklædning damer
- Fiskeri
- Hund
- Brands
- Outlet
- Gavekort
