FRI LEVERING VED KØB OVER 500KR    HURTIG LEVERING    14 DAGES RETURRET 

Ingen varer i kurven
I alt: DKK0,00
Kurv
Total:DKK0,00 
Ingen varer i kurven
Indkøbskurv

Nyeste varer RYTTER Nyeste varer HEST

Thy Outdoor – Hestebutik og outdoor shop med stor erfaring

Thy Outdoor er forhandler af alt inden for udstyr til outdoor og er ejet af Klaus Pallesgaard. Vi sælger alt til dem der elsker naturen – Vi har alt til jægeren, rytteren, hesten, familien med hund eller kat, fritidsroeren og lystfiskeren. Vores butik ligger fysisk i Thisted og vi har ud over det også vores online-shop hvor udvalget er lige så stort som i vores fysiske butik. Hos os får du altid en god service da vi har fokus på kunden og vores medarbejdere er alle engagerede i deres arbejde. Som vores medarbejdere selv udtaler, så er deres arbejde også deres hobby. Når vi udvælger hvilke brands og produkter vi skal sælge, har vi kunden i fokus. Vi har bl.a. mærker som Fjällräven, Haglöfs, Rider By Horse, Hanwag, Samshield, Deerhunter og mange flere. Vi har mange års erfaring og vi ved at kvalitet er vigtigt og det er også et af de vigtigste punkter når vi udvælger vores brands og produkter til shoppen. 

Outdoor shop hvor du finder alt til friluftslivet

I vores outdoor shop er der alt hvad du har brug for til friluftslivet. Vi har stort udvalg af bukser, trøjer, jakker og alt andet outdoor-tøj du kan have brug for. Ud over vores store udvalg af tøj har vi i vores outdoor shop også alt du kan forestille dig outdoor-tilbehør – både tilbehør til at tilberede mad i naturen, store og små tasker til vandring, udstyr til overnatning i naturen, lygter, telte og meget mere.

 

Stor online hestebutik

I vores store online og fysiske hestebutik er vores udvalg til rytter og hest stort. Som online hestebutik udbyder vi alt hvad du har brug for til din hest og til dig selv som rytter. Står du og mangler en ny sadel, et nyt dækken, en ny grime eller andet til din hest, så har vi det hos os. Og mangler du et par nye ridebukser, en ny og godkendt ridehjelm eller nye ridestøvler, så finder du det også i vores outdoor shop online eller i vores fysiske butik. Vi har bl.a. de populære ridehjelme fra Samshield så du kan føler dig 100% sikker når du rider, lækkert ridetøj fra mærker som bl.a. SD design og Equipage til når du skal se flot ud når du rider og en masse smart udstyr til din hest fra bl.a. Rider By Horse og Kentaur.

 

Find det store udvalg af jagtgrej hos Thy Outdoor

Ud over at være en stor oudoor shop og hestebutik har vi også en stor jagtafdeling. Som jæger er det vigtigt at have noget ordentligt udstyr som kan holde til at være i naturen. Vores jagtafdeling er en af vores mest populære afdelinger. Det brede udvalg gør, at vi kan klæde en jæger på fra top til tå og du finder let noget der passer til dig. Vores udvalg passer både til de erfarne jægere som skal forny sit udstyr eller til den nye jæger der skal ud og købe sit første jagtudstyr. Vi har bl.a. mærker som Härkila, Deerhunter og Seeland. Som jæger har man ofte en jagthund og den skal selvfølgelig også have noget ordentligt udstyr. Så mangler du en ny snor, godbidder, en fløjte eller andet til din jagthund så har vi også det blandt vores udvalg.

Tag et kig rundt på vores shop og bliv inspireret til dit næste køb om enten du er lystfisker, rytter, jæger eller noget helt andet. I vores oversigt i topmenuen finder du lige det du søger – så klik let videre og find frem til lige det du har brug for.

 

Med venlig hilsen

Thy Outdoor

  

 

   FRI LEVERING VED KØB OVER 500KR    HURTIG LEVERING    14 DAGES RETURRET 

THY OUTDOOR · SENNELSVEJ 2B · 7700 THISTED · T: 9792 4508 · E: WEB@THYOUTDOOR.DK
2015 © TILDE GRAFISK